Hoppa till sidans innehåll

NYHETER FRÅN SF


Är din nästa roll att vara ansvarig för Svenska Ridsportförbundets finansiella redovisning? Vi söker en redovisningsansvarig med placering i den unika arbetsmiljön i Strömsholm.
 
Uttagningarna är klara till ponny-EM i hoppning och fälttävlan, som rids i Strzegom, Polen första helgen i augusti
 
På söndag avgörs finalen i Folksam Elitallsvenska och äntligen är publiken tillbaka på läktarna!
 
Nu är voltigens nomineringar klara till FEI World Championships 2022 i voltige som avgörs i Herning, Danmark den 6-10 augusti.
 
Nu är det klart vilka unga voltigörer som deltar i EM i voltige för junior/young vaulter – Kaposvar, Ungern 28-31 juli.
 
Tävlingssektionen (TS) tog den 9 maj beslut om att D-banbyggare i hoppning får bygga upp till 1.15 på en- och tvåstjärniga tävlingar. TS godkände förändringen från 1 juni 2022.
 
Det är svenskt i topp på världsrankingen i sportkörning för ponny enbet. Johan Herner är ny världsetta.
 
Nu är det klart vilka ekipage som representerar Sverige vid EM för young rider och juniorer i dressyr i Hartpury, Storbritannien den 26-31 juli.
 
Nu är även tredje omgången av Ridsportallsvenskan div I i hoppning klar i Norra zonen. Storbyns Ryttare och Falu RS kan rida i Folksam Elitallsvenska 2023.
 
Team Svea höll undan för USA och vann den trestjärniga finalen i lagtävlingen på söndagen. Finalküren var säker och övertygande och poängen speglade insatsen.
 
Det var spännande in i det sista när Folksam SM i working equitation avgjordes i samband med SM-veckan i Linköping på söndagen. Idamaria Johansson försvarade sitt guld från förra året.
 
Danmark kunde ohotat rida hem förstaplatsen i dressyrens Nations Cup-tävling i Aachen, Sverige avancerade till en tredjeplats och behåller ledningen totalt.
 
Tinne Vilhelmson Silfvén på Esperance följde upp fredagskvällens GP-seger med ytterligare en vinst, i lördagens kür.
 
Nu är det klart vilka ryttare som åker till EM för young rider, junior och children i hoppning, som avgörs den 11-17 juli i Oliva, Spanien.
 
Henrik von Eckermann på Hollywood V blev knappt slagen tvåa när den andra omgången i helgens Global Champions League reds på lördagseftermiddagen. Även Angelica Augustsson var placerad.
 
12

 

 

VÅRA SPONSORER

    

  

  

 

 

 

 

Postadress:
Falu RS - Ridsport
Falu Ryttarsällskap, Box 33
79102 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023771162
E-post: lena.sterner@telia.c...

Se all info