Hoppa till sidans innehåll

Medlemsenkät

23 APR 2021 17:21
Tyck till i vår medlemsenkät. Tar bara några minuter att fylla i. Styrelsen vill ha vägledning till fortsatta satsningar och medlemsförmåner i klubben.
  • Skapad: 23 APR 2021 17:21

Hej alla medlemmar!

Då vi under rådande pandemi inte kunnat träffas på de planerade medlemsträffarna så tänkte vi kontakta er alla för att höra hur just du önskar att vi i klubben jobbar med våra medlemsförmåner samt hur vi skall kunna engagera fler att vara med och vara funktionärer på våra tävlingar.

Till skillnad från många andra klubbar som håller på med hästar så driver vi ingen ridskoleverksamhet som inbringar pengar till verksamheten, vår inkoḿstkälla som tävlingsklubb är att arrangera tävlingar, det är vårt levebröd. För att kunna arrangera både tävlingar och andra arrangemang som pay and jump och pay and ride så krävs det ett engagemang från oss medlemmar, dels långt innan i administrativa förberedelser, samt i mer konkreta arbeten på plats allt från att ta emot våra gäster på parkeringen till att lotsa dem på ett trevlig sätt genom hela sin vistelse hos oss.

Som medlem i vår förening så får man även massa trevliga förmåner att ta del av.

En av våra främsta förmåner är att vi har del i vår fantastiskt fina anläggning med två ridhus och fina serviceutrymmen där det ofta finns lediga tider för ekipage att komma och träna fritt.

Vi har även kraftigt subventionerade priser på våra hemmatränares lektioner, där klubben går in och betalar en del av avgiften.

Vi har subventionering av ridhuskortsavgiften, för de som ställer upp och jobbar visst antal timmar på ett år. Det ordnas middagar under trevliga förhållanden för medlemmar i samband med årsmöten och även vid andra tillfällen ibland (dock ej under pandemitider).

Vi har blivit tillbedda av styrelsen att bilda en arbetsgrupp som har som uppgift att se över vad våra medlemmar önskar att vi har för förmåner samt vad som kan öka intresset att vara med och jobba på våra olika arrangemang under året.

I detta utskick är en enkät bifogad där vi undrar vad just du har för önskemål. Det finns dels färdiga alternativ att fylla i samt även plats för att fritt skriva.

Enkäten kommer att hanteras anonymt men för att kunna veta vilken målgrupp som önskar olika saker behöver vi att ni fyller i ålder på enkäten.

Vi önskar svar senast 1 juni 2020 för att kunna sammanställa svaren och lämna det vidare till styrelsen.

Fyll i enkäten via detta formulär: https://forms.gle/oa81NHkFXX87kkdw9

Vänliga hälsningar

Malin Udd, Annika Green-Hellström, Frida Kangasniemi, Sofia Alexandersson, Marie Persson

Skribent: Lena Sterner
E-post: Adressen Gömd

 

 

VÅRA SPONSORER

    

  

  

 

 

 

 

Postadress:
Falu RS - Ridsport
Falu Ryttarsällskap, Box 33
79102 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023771162
E-post: lena.sterner@telia.c...

Se all info