Hoppa till sidans innehåll

God Jul & Gott Nytt År

23 DEC 2020 10:14
Vi önskar alla våra medlemmar och sponsorer en god jul och ett gott nytt år. 2020 hr varit ett speciellt år där vi fått ställa om och anpassat oss till den osynliga fienden, viruset covid-19.
  • Skapad: 23 DEC 2020 10:14

Nu hoppas vi alla att 2021 blir ett bättre år, dock får vi tills vidare leva med de restriktioner som regeringen och våra myndigheter utfärdar. Vi ber er att ta del av Svenska Ridsportförbundets kontinuerliga uppdateringar vad som gäller ridsporten i Sverige. Senast igår  (22/12) kom nya rekommendationer och läget kan ändras från dag till dag. Därför är det viktigt att hålla sig ajour med vad som gäller.

Våra tråningar fortsätter under coronasäkrade former och du ska vara noga med att inte träna om du har minsta syumtom, du måste hålla avstånd ,och följa varje tränares anvisningar. Ett stort ansvar vilar numera också på den enskilda individen fär att minska smittspridningen.

Här kan du läsa mer om vad som gäller https://www.ridsport.se/Omoss/Coronaviruset 

Alla tävlingar är tillsvidare inställda, dock kan vissa tävlingar för yngre ryttare arrangeras. Här kan du läsa vad som gäller https://www.ridsport.se/Aktuellt/Egnanyheter/2020/12/rekommendationerfortavling/

Skribent: Lena Sterner
E-post: Adressen Gömd

 

 

VÅRA SPONSORER

    

  

  

 

 

 

 

Postadress:
Falu RS - Ridsport
Falu Ryttarsällskap, Box 33
79102 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023771162
E-post: lena.sterner@telia.c...

Se all info