Hoppa till sidans innehåll

Föreläsningsserie

25 OKT 2018 21:00
Falu RS erbjuder alla medlemmar att förkovra sig i teori kring viktiga baskunskaper i ridning. Passa på att förgylla höstmörkret varje tisdag i november med att umgås med klubbmedlemmar, lära dig nytt och diskutera egna och andras erfarenheter.
  • Skapad: 25 OKT 2018 21:00

Teorikvällarna kan genomföras med bidrag från Idrottslyftet och är gratis för medlemmar i Falu RS. Alla är välkomna, såväl vuxna som barn/ungdomar inkl. föräldrar. Gå på alla träffar eller de som intresserar dig mest. Ledare: Sofia Alexandersson, Annika Gren och Maria Sohlin.

6/11 Ridbanans vägar
Lär dig reglerna för ridning i ridhus och på bana. När ska du hålla till höger, var ska du skritta osv. Hur tar du hänsyn till andra och vad är viktigt vad gäller säkerheten?
Anmäl dig till This is a mailto link senast 3/11.

13/11 Ridlära & ryttarens hjälper
Hur genomför jag ett bra ridpass? Det gäller såväl uppvärmning, lösgörande och samlande arbete. Hur avslutar jag ett ridpass? Vad är viktigt att tänka på utifrån hur gammal hästen är. Vad gäller för unghästar och litet äldre hästar i tävlingsform. Och inte minst vilket utbildnings-stadium befinner sig hästen i.
Anmäl dig till This is a mailto link senast 10/11.

20/11 Träningsupplägg för en hållbar häst
Hur lägger jag upp träningen inför en tävlingssäsong. Hur planerar jag långsiktigt? Hur ser jag om min häst mår bra? Hur ofta ska jag träna? När behöver hästen vila? Vad håller en häst motiverad? Vad finns att tänka på vad gäller skötsel och foder?
Anmäl dig till This is a mailto link senast 17/11.

27/11 HRL-kurs (Hjärt-Lung-Räddnings) - en livräddande kurs
Vet du vad du ska göra om olyckan är framme? Ta chansen och lär dig livsviktig HLR kunskap. Max antal deltagare 12 st, först till kvarn!  OBS denna träff är 18.00-21.00
Anmäl dig till This is a mailto link senast 24/11.

Skribent: Sofia Berglund
Epost: Adressen Gömd

 

 

VÅRA SPONSORER

    

  

  

 

 

 

 

Postadress:
Falu RS - Ridsport
Box 33
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023771162
E-post: This is a mailto link

Se all info