Hoppa till sidans innehåll

Bilder från vår jubileumsdag

2017-09-15 11:10
  • Uppdaterad: 2017-09-15 11:31

Lördagen den 9 september bjöd vi in till en familjedag på Svedens gård för att fira vårt 25-årsjubileum. Programmet var fullspäckat med aktiviteter. Det fanns något som passade för allt ifrån de allra minsta till de vuxna besökarna.

Dagen inleddes med att Leif Hall, A-tränare från Gävle, höll en två timmar lång hoppclinic. Leif har varit gästtränare hos oss sedan starten och har sedan dess haft regelbundna träningar på Sveden. Leif hade två grupper där han bland annat visade grunderna i markarbete. Därefter höll några av klubbens tävlingsryttare, Emma Ek och Alexandra Sterner en dressyruppvisning som följdes av en spegelritt med två morganhästar ridna av Ann Viktorsdotter och Emma Johansson.

Även utomhus var det full aktivitet. På ridbannan visade Anna Jonsson på sin Marco Buzz hur fälttävlan går till. En välbesökt och fartfylld uppvisning. Sen blev det marathonkörning och inspirerande uppvisningar av både enbet och parhästar. För de intresserade kunde man även få åka häst och vagn runt gården med ardennern Dagge som kördes av Kajsa Holm och hennes sambo Tomas Gregori.

En välbesökt rasparad genomfördes också. Här fick vi se ryttarna visa upp allt från små shetlandsponnyer till stora ardennrar. De mindre barnen kunde roa sig med fiskedamm, hoppborg, lekar, ansiktsmålningar och naturligtvis ponnyridning. De som var shoppingsugna kunde fynda fina grejer hos flera av de utställare som var på plats.

Dagen avslutades med en nervkittlande höjdhoppning, där hemmaryttaren Jonna Andersson tog hem vinsten på sin inlånade häst Nalle. Sammanfattningsvis blev dagen en stor succé med massor av intresserade besökare.  

Nedan följer ett urval av de bilder som togs under dagen, fler bilder hittar ni på vår facebookgrupp. Fotograf var Matts Gregori.

Karin Strömberg deltog i hoppclinicen

Dressyruppvisning Alexandra Hedlöf-Sterner

Anna Jonsson visade fälttävlan på Marco Buzz.

Marathonkörning med Nora Fällman

Vacker spegelritt med Ann Viktorsdotter och Emma Johansson

Uppskattad rasparad med allt från..

Shettlandsponnyn på Smaragd och Alice Lindelöf till..

Ardennarna Dagge och Torsten.

Ponnyridning med Svedens ponnyklubb

Leksands knäckebröd med sin Knäckeria var en av utställarna på gården

 

Hoppborg för de små besökarna

Ansiktsmålning för stora och små..

På gården kunde besökarna åka häst och vagn med adennern Dagge

Välfylld läktare

I Cafeterian bjöds det på jubileumstårta (foto: Sofia Alexandersson)

Nervkittlande höjdhoppning som..

vanns av hemmaryttaren Jonna Andersson på inlånade Nalle.
(Foto Marie Persson)

Skribent: Sofia Berglund
Epost: Adressen Gömd

 

VÅRA SPONSORER

                 

Postadress:
Falu RS - Ridsport
Box 33
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023-771162
E-post: This is a mailto link

Se all info