Hoppa till sidans innehåll

Medlemslotteri 2019

14 FEB 2019 19:24
I år lanserar vi ett nytt medlemslotteri med chans att vinna fina priser.
  • Skapad: 14 FEB 2019 19:24

Du som medlem i Falu Ryttarsällskap har under året möjlighet att omvandla ideella timmar till lotter i klubbens medlemslotteri. 5 ideellt arbetade timmar motsvarar en lott. Exempel på ideella insatser som kan omvandlas till lotter är: funktionärspass på tävling, deltagande på fixardag, baka inför tävling, funktionär på Pay & Jump, måla hinder, bygga dressyrstaket inför tävling, köra hinder till/från Lugnet etc. Alla sysslor är viktiga!

 

Du som vill delta i medlemslotteriet måste vara medlem i Falu Ryttarsällskap och kan ta hjälp av alla du känner för att samla lotter,
För att delta i medlemslotteriet skickas en redovisning av årets ideella insatser till This is a mailto link senast den 1 december.

 

Dragning i medlemslotteriet sker under årsmötet, vinnaren måste själv vara på plats eller ha en representant på plats som kan ta emot priset. Om vinnaren själv eller representant för vinnaren inte finns på plats dras en annan vinnare.
Medlem kan vinna ett pris i lotteriet.

 

1: a pris anläggningskort för en häst kommande termin, värde 1450kr (får ej överlåtas) eller ett Falu-presentkort till ett värde av 1450kr.

2: a pris delbetalning av anläggningskort om 1000kr (får ej överlåtas) eller ett Falu-presentkort till ett värde av 1000kr.

3: e pris delbetalning av anläggningskort om 500kr (får ej överlåtas) eller ett Falu-presentkort till ett värde av 500kr.

 

Lycka till med lottsamlandet och stort tack för ditt engagemang i Falu Ryttarsällskap!

Skribent: Lena Sterner
Epost: Adressen Gömd

 

 

VÅRA SPONSORER

    

  

  

 

 

 

 

Postadress:
Falu RS - Ridsport
Box 33
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023771162
E-post: This is a mailto link

Se all info